Forankring af sjælen

Forankring af sjælen er en healing meditation, der støtter dig i at skabe en tryg og stærk forankring i din kerne så dit sjæls lys kan skinne igennem.

Dette er en lydfil, som du downloader til din telefon / pc / tablet.

Varighed: 32 minutter

Musik: Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Lyt med her og hør om min stemme og meditationen er noget for dig:

Beskrivelse

Forankring af sjælen er en guidet healing meditation, der støtter dig at at skabe en stærk og dyb kontakt til dit indre og dit fysiske liv. Det øger din indre tryghed og sikkerhed og det giver plads til din sjæl og dit sjæls lys.

Forankring i din kerne skaber en større indre ro og frihed. Det skaber mere plads til og glæde ved at være dig og du styrker din tro på dig selv og den du er.

Du kan lytte så ofte, som du har lyst.

Du bestemmer selv om du sidder op eller ligger ned. Uanset,så gør det så behageligt for dig selv som muligt. Lad dig føre af energien og musikken.

Det tekniske for lydfilen “Forankring af sjælen”:

Forankring af sjælen er en lydfil, som du downloader til din telefon, din pc eller din tablet. Sørg for du har en god og stor internetforbindelse, så du har plads nok til at downloade lydfilen. Hvor og hvordan dit medie gemmer en lydfil er der lige så mange forskellige måder til, som der er telefoner, pc’er og tablets. Så sæt dig gerne ind i, hvordan din telefon / pc / tablet virker inden du går i gang med at downloade lydfilen.

Du køber én licens til healing meditationen – det betyder, det er din og din alene og det er kun dig, der har købt 1 rettighed, til at lytte til den.

Lyt med her og hør mig fortælle om Sjælens forankring her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forankring af sjælen”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...

Forankring af sjælen
Forankring af sjælen